Ny altan

Har du overvejet en ny altan?


Hvad enten du netop har købt et nyt hus eller lejlighed eller om du har boet det samme sted de sidste 20 år, ja så skal du overveje en lækker ny altan. Du vil ikke kun opleve at få rigtig meget ud af din nye altan, dit hus eller din lejlighed kan også stige væsentligt i værdi. Ejendomsmæglerkæden Home skriver, at de har set prisstigninger på op til 200.000 kr. blot ved at opføre en solvendt ny altan!

Udgang fra soveværelset?


Langt de fleste altaner har udgang fra stue eller køkken, men der findes også muligheden at bruge sit soveværelse. Soveværelset er det rum du forholder dig i længst tid ad gangen. Derfor skal det være et behageligt rum, et tilflugtssted for hverdagens stres og jag. Et soveværelset skal være et rum, som direkte indikerer fristed og afslapning.
Men hvad kræver det at gøre et rum afslappende og behageligt? Her får du tips og tricks til at gøre dit soveværelse som en oase af lækkerier.

Først og fremmest er der sengen, som bærer den største rolle i soveværelset. Vær opmærksom på målene af sengen og målene i soveværelset. Medregn ekstra plads, så rummet ikke bliver for klemt. Det kan være en god idé i små soveværelse, at have bed-rollers under sengen, til sengetøj, håndklæder eller lignende. Netop fordi at sengen er så vigtig, skal du overveje indretningen i forhold til dine overvejelser om en ny altan. Er der overhovedet plads nok is soveværelset?

I øvrigt får du her et godt tip til køb af ny seng: Der er kæmpe forskel på sengekvaliteter og deres dertilhørende sengeproducenter. Derfor skal du ud og prøve forskellige senge med forskellige kvaliteter, for at finde ud af hvad der passer dit behov bedst. Det er vigtigt du har i mente, at madrassen hverken skal være for hård eller blød, men skal føles som et par nye sko, der sidder perfekt. En anden god idé kan være at have to forskellige madrasser. Der er tit forskel på behovet for hårdhed af madrassen i et parforhold. Derudover kan det være meget rart, ikke at være forstyrret af den andens bevægelser.

Sengen er en pragtfuld mulighed for at forny soveværelse på. Nyt sengetøj eller sengetæpper i friske farver vil gøre dit soveværelse så godt som nyt. Du kan eventuelt sy dit eget unikke sengetæppe. Sørg for at holde pladsen foran altanen fri, så der er nem passage, når du skal ud og nyde solen.

Der findes som regel også altid et garderobeskab i et soveværelse. Det er her du virkelig skal være opmærksom på pladsen i rummet. Har du plads nok i soveværelse til et stort skab, så køb et stort! Garderobeskabe er altid for små. Har du ikke så meget plads, kan det være en god idé at få skræddersyet et skab, som passer præcis ind i dine mål.

Du har uanede muligheder for at indrette og designe dit soveværelse, som du vil. Det er nemlig et ukompliceret rum, uden for mange møbler og overflødige ting. Vær kreativ, når der skal vælge sengegærde, garderobeskabe, sengetøj, sengetæpper og tapeter.

Skriv en kommentar